• Aanbiedingen
 • *Nieuw*
 • Groenten
 • Fruit
 • Brood & banket
 • Kaas & broodbeleg
 • Zuivel & ijs
 • Vlees, vis & vega
 • Dranken & sappen
 • Eetgemak
 • Alle boodschappen
 • Cadeaus & zo
 • Streekmarkt

Waarom Vershuys?

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van
Benders Vershuys B.V. en www.vershuys.com ('Vershuys').

Waar wij in het navolgende schrijven over 'de Webwinkel', geldt dit voor Benders Vershuys B.V. en www.vershuys.com. Eventuele algemene voorwaarden van klanten worden hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1. Privacy

De persoonsgegevens die u via onze website www.vershuys.com aan ons verstrekt, bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen, leggen wij vast in een bestand dat door ons vertrouwelijk en in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving wordt behandeld.
Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is om uw bestelling uit te voeren, op grond van een wettelijk voorschrift, of in een noodgeval, voor zover dat naar ons redelijk oordeel in uw eigen belang is.
Indien u bezwaar heeft tegen het ontvangen van (al dan niet) persoonlijke aanbiedingen kunt u dit aangeven bij 'Uw Persoonlijke gegevens' op deze site. Indien u bezwaar heeft tegen het feit dat uw persoonsgegevens actief worden gebruikt in ons bestand, kunt u dit aangeven bij onze servicedesk (0900 8600).

Naast het verwerken van persoonsgegevens via de Webwinkel, maken wij ook gebruik van een statistisch programma dat registreert hoe vaak www.vershuys.com wordt bezocht. Hiervoor gebruiken we 'cookies'. Dat zijn kleine bestanden die door uw computer worden gedownload als u www.vershuys.com of de Webwinkel bezoekt. De gegevens die wij op deze manier verkrijgen blijven gegarandeerd anoniem.

2. Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website, waaronder die met betrekking tot de programmatuur, teksten, beelden en geluiden berusten bij Vershuys en/of bij diegene van wie wij een licentie verkregen hebben. Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de websites vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.
Als u ons een bericht stuurt, bijvoorbeeld een recept om dat via www.vershuys.com te publiceren, geeft u ons daarmee het recht dat bericht (inclusief de door u opgegeven naam) openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, zonder dat daarvoor een vergoeding aan u verschuldigd is. Eventuele klachten en dergelijke vallen hier uiteraard niet onder.

3. Veiligheid en leeftijdsgrens

Indien u gebruik maakt van Vershuys.com onderdelen of bij ons een bestelling doet in de Webwinkel, kiest u een emailadres als gebruikersnaam en een wachtwoord, waarmee u voortaan toegang krijgt tot de diensten van de Webwinkel. Deze gegevens zijn persoonlijk en wij vragen u hier vertrouwelijk mee om te gaan, uw emailadres en het wachtwoord uitsluitend voor eigen gebruik te hanteren en deze alleen op te slaan op uw eigen computer. Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk te waarborgen dat de website virusvrij is, maar kunnen dat helaas niet garanderen.

Alleen personen van 18 jaar en ouder kunnen zich voor de Webwinkel inschrijven en bestellingen plaatsen.

Indien wij het vermoeden hebben, dat bestellingen geplaatst zijn door personen onder de 18 jaar, is Vershuys vrij om te kiezen voor het niet uitleveren van de bestelling. Eventuele betalingen zullen dan retour gestort worden. Indien alcoholische dranken besteld zijn, mag Vershuys bij uitlevering aan de deur om een identiteitsbewijs vragen waaruit de werkelijke leeftijd van de besteller blijkt. Deze leeftijd zal 18 jaaren ouder moeten zijn, anders zal Vershuys de bestelling niet uitleveren aan de deur.

4. Prijzen, aanbiedingen en acties

De acties zoals vermeld op de Webwinkel zijn alleen geldig voor bestellingen via de Webwinkel. Voor aanbiedingen geldt: op=op en maximaal 10 artikelen per klant. Aanbiedingen zijn alleen geldig op het moment van afrekenen.
Het kan voorkomen dat prijzen en uiterlijke kenmerken van producten niet juist worden weergegeven of afgebeeld als gevolg van druk- of zetfouten. In dat geval gelden de werkelijke prijzen en uiterlijke kenmerken en u kunt dan geen aanspraak maken op levering op grond van de foutief weergegeven informatie.

5. Informatie via de websites

De informatie op de Webwinkel wordt van tijd tot tijd aangepast. Indien u fouten op de site(s) aantreft, stellen wij het zeer op prijs dat u ons dat meldt via onze servicedesk op info@vershuys.com. De Webwinkel bevat links naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. Wij kunnen echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de websites van derden.

6. Wijziging en overige toepasselijke voorwaarden

Wij kunnen deze algemene voorwaarden wijzigen. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra u een nieuwe bestelling bij ons plaatst. U geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.

7. Bezorging via Vershuys

Als u een bestelling plaatst via de Webwinkel, wordt deze door Vershuys.com zelf of door een van onze bezorgpartners (o.a. PostNL) bezorgd op het door u gekozen adres. Wij geven bij uw tijdvensterkeuze altijd aan, door wie uw bestelling bezorgd wordt. U kunt laten bezorgen op een door u gekozen adres, alsook bij een van onze Afhaalpunten.
Op dit moment is de bezorgservice van Vershuys (verder genoemde de bezorgservice) in een beperkt marktgebied in Nederland actief. Doe de postcodecheck en zie of ook bij u de boodschappen worden bezorgd.

Welke levertermijnen en -tijdstippen voor uw bestelling via de bezorgservice gelden, kunt u zien via de bestelschermen op de Webwinkel. Wij streven ernaar deze levertermijnen en -tijdstippen te halen. Mochten wij later of vroeger zijn, geeft dat geen recht op restitutie of weigering van uw bestelling. In dat geval zult u altijd geïnformeerd worden door de versagent die naar u onderweg is.

Het minimale bestelbedrag is € 25,- voor de eerste twee bestellingen en elke daarop volgende bestelling € 60,- in de webwinkel exclusief bezorgkosten en statiegeld. De bezorgkosten staan vermeld in het keuzeblok voor uw bezorgmoment. Door voor een bezorgmoment te kiezen, gaat u akkoord met de daarbij behorende bezorgkosten.

8. Prijzen en bezorgkosten

Voor alle producten geldt dat u de prijs betaalt die het artikel op het moment van afrekening van uw bestelling kost. Die prijs kan positief of negatief afwijken van de actuele prijs op de Webwinkel op het moment dat u uw boodschappen ontvangt.
De aanbiedingen die op de sites worden vermeld, gelden alleen voor bestellingen die worden betaald binnen de periode waarvoor de aanbieding geldt.

Voor de bezorging van uw bestelling worden bezorgkosten in rekening gebracht. Deze bedragen variëren, afhankelijk van het door u gekozen bezorgmoment, maar bedragen gemiddeld slechts € 3,95. De bezorgbedragen staan vermeld in de keuzetabel met bezorgblokken in betaalstap 3 van de Webwinkel.

De boodschappen worden bij u bezorgd in boodschapkratten of boodschapdozen en eventuele koelboxen/tassen. De boodschapkratten kunt u gemakkelijk inklappen en thuis opslaan tot uw volgende bestelling. Dan worden uw lege kratten en koeltassen omgeruild door onze versagent tegen uw nieuwe kratten en eventuele koeltassen, gevuld met uw nieuw bestelde boodschappen. Het aantal kratten en koeltassen dat u thuis heeft, wordt door onze versagenten in ons back-office vastgelegd.

Mocht u binnen zeven weken geen bestelling plaatsen op Vershuys.com, dan krijgt u nog een herinnering om binnen 2 weken een laatste bestelling te plaatsen, waarbij u al uw kratten kunt inleveren. Reageert u hier niet op, dan worden de boodschapkratten en koeltassen binnen 2 weken éénmalig geïncasseerd van uw rekeningnummer voor € 7,- statiegeld per krat respectievelijk € 28,- per koelbox/tas middels automatische machtiging. Daarna wordt uw teller weer op 0 gezet en bent u direct eigenaar van deze kratten, dan wel koelboxen/tassen.

Wij betalen bij eventueel later innemen van deze kratten en boxen géén statiegeld retour, u blijft de eigenaar. Elke koeltas die retour gaat, moet weer voorzien zijn van de koelelementen anders kan de koelbox/tas niet meegenomen worden door onze versagenten.

Omdat Vershuys duurzaamheid voorop stelt, kunt u onze gerecycelde papierentassen of dozen die wij gebruiken voor het verpakken van groenten en fruit weer aan onze versagenten mee teruggeven bij uw volgende bestelling, die is niet het geval bij een bezorging uitgevoerd door onze partners zoals PostNL. Het papier wordt door Vershuys opnieuw ter recycling aangeboden.

9. Betaling van bestelling

U kunt bij bezorging van uw boodschappen via de Webwinkel laten betalen door middel van iDEAL, via incasso en op factuur. Op factuur betalen is enkel mogelijk voor bedrijven. Bestellingen die niet door onze payment service provider zijn goedgekeurd, worden niet geleverd. Dit wordt dan zichtbaar in het beeldscherm. U moet altijd een bestelbevestiging per e-mail krijgen, anders is uw bestelling NIET officieel en zal deze niet uitgeleverd worden. Bel onze servicedesk per ommegaande in zo'n geval.
U kunt statiegeldartikelen mee retour geven aan onze versagenten. Voor het totaalbedrag ontvangt u automatisch een elektronische waardecoupon. Zie ook retouren.

10. Aflevering van uw bestelling

Wij verzoeken u op het overeengekomen bezorgmoment aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien u niet aanwezig kunt zijn, adviseren wij u gebruik te maken van onze koeltassen/koelboxen. Indien u vriesproducten en/of ijs bestelt moet u verplicht thuis zijn, anders vervalt de 100% Vershuys versgarantie op uw complete bestelling.

De definitieve bezorgtijd in een tijdvenster van 1 uur precies binnen uw gekozen tijdstippen wordt door ons een dag tevoren via e-mail aan u gestuurd. Onze versagenten kunnen u vragen voor ontvangst van de bestelling te tekenen.
Indien u op het overeengekomen bezorgmoment niet aanwezig bent, zal de versagent proberen uw bestelling af te geven op het huisnummer van de buren, ook als u dat niet heeft meegegeven in uw bestelling. Indien u niet thuis bent, vervalt de 100% Vershuys versgarantie op uw bestelling. Wij zullen er wel alles aan doen de boodschappen toch in goede staat op dezelfde dag bij u te krijgen.

Het is niet mogelijk een bestelling via de Webwinkel te annuleren nadat de bestelling door ons is bevestigd.

11. Retouren en statiegeld

Het is wettelijk niet mogelijk uw complete bestelling te retourneren, omdat het om verse producten gaat.

Statiegeldflessen nemen onze versagenten altijd mee retour. U ontvangt hiervoor een kwitantie met een bedrag ter waarde van het complete statiegeld. Hiermee ontvangt u binnen enkele dagen een elektronische waardecoupon van onze servicedesk (administratie@vershuys.com) op uw e-mailadres ter waarde van het ingeleverde statiegeld, die ook automatisch klaarstaat als kortingsbedrag in uw betaalmodule bij uw volgende bestelling.

12. Klachtenprocedure

Vershuys gaat voor vers! Daarom geven wij een 100% Vershuys versgarantie op onze producten. Dit betekent heel eenvoudig: niet goed, geld terug. De versgarantie loopt tot 24 uur vanaf het moment dat u uw producten hebt gekocht bij één van onze verspunten of tot 24 uur nadat u uw bestelling in ontvangst hebt genomen. Indien u producten in beschadigde toestand ontvangt, dan wel producten ontvangt die niet voldoen aan de kwaliteitseisen die aan het desbetreffende product gesteld mogen worden, verzoeken wij u dit binnen 24 uur na bezorging aan ons kenbaar te maken. Hiertoe kunt u contact opnemen met onze servicedesk (0900-8600, lokaal tarief). Wij zullen pas tot financiële verrekening overgaan wanneer wij een digitale foto ontvangen hebben op info@vershuys.com, waaruit duidelijk de geuite klacht over het niet verse product blijkt. Onze servicedesk is met betrekking tot de Vershuys 100% versgarantie en al uw overige klachten op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur op werkdagen en bij voorkeur via e-mail (info@vershuys.com). Onze servicedesk zorgt ervoor dat uw klacht zo goed mogelijk wordt afgehandeld.

13. Overige

Onze producten zijn bestemd voor eindgebruikers en het is niet de bedoeling dat u ze doorverkoopt. Wij behouden ons daarom het recht voor om bestellingen om ons moverende redenen niet uit te leveren, bijvoorbeeld aan mogelijke wederverkopers, en om een maximum te verbinden aan de te bestellen hoeveelheden van bepaalde artikelen.

artikel#prijs
minimaal order bedrag€ 25,00
uw korting
totaal
naar kassa boodschappenlijst

Powered by: Red Square Software Foxxl

top