• Aanbiedingen
 • *Nieuw*
 • Groenten
 • Fruit
 • Brood & banket
 • Kaas & broodbeleg
 • Zuivel & ijs
 • Vlees, vis & vega
 • Dranken & sappen
 • Eetgemak
 • Alle boodschappen
 • Cadeaus & zo
 • Streekmarkt

Waarom Vershuys?

Onze producten

Vershuys.com staat voor: Boer - Bakker - Boodschappen. Thuis. Wat u vandaag online bestelt krijgt u morgen topvers van onze eigen versproducenten in huis, aangevuld met al uw benodigde wekelijkse boodschappen uit het (PLUS)supermarktkanaal. Uw versartikelen komen dus níet uit het supermarktkanaal maar direct van onze eigen boeren, bakkers of versproducenten uit de regio.

Verser is lekkerder en langer houdbaar

Vershuys.com is dus géén supermarkt met de producten en de kwaliteit zoals u ze vandaag de dag nog kent: uw groenten en fruit zijn veel langer houdbaar, smaken lekkerder, ogen frisser en hebben juist bronvers een hogere vitaminen- en mineraalinhoud. Bovendien zijn ze niet betast en ingedrukt door letterlijk tientallen consumenten, maar speciaal voor u verpakt in een uiterst hygiënisch proces en geselecteerd op beste Vershuys-kwaliteit. Hierdoor kunt u gemakkelijk op élke dag van de week uw boodschappen met verswaren bestellen om er heerlijk smakelijk de gehele week van te eten.

Beste van twee werelden

Vershuys.com is dus geen supermarkt maar uw online verssupermarkt, uw online boodschappenversservice aan huis en op het werk, verzorgt door onze op echte service getrainde versagenten. Toch kunt u wel typische supermarktproducten bestellen, tegen exact dezelfde prijs als uw eigen (PLUS) supermarkt. U ziet altijd aan het merk of u een PLUS artikel bestelt (in de titel van het product is dan PLUS opgenomen) of dat u een artikel van een van onze eigen versproducenten met een 100% versgarantie bestelt.

Productclassificatie

Om u een beetje te helpen de bijzondere (streek)producten te onderscheiden van de standaard producten gebruiken we de volgende classificaties per product:


Vershuys | Garant
Zorgvuldig geselecteerde producten van onze Vershuys boeren en telers en van PLUS supermarkt die tot het vaste assortiment van Vershuys behoren. Alle Vershuys 'Garant' producten zijn getest op kwaliteit en smaak. PLUS producten herkent u duidelijk aan 'PLUS' in de producttitel. Dus goed, lekker en altijd voordelig.


Vershuys | Speciaal
Specifieke producten die zich onderscheiden door hun uitzonderlijke smaak en kwaliteitsbeleving. Vaak betreft dit regionale en typische streekproducten én specifieke merkproducten. De Vershuys 'Speciaal' producten vallen in het algemeen in een iets hogere prijscategorie dan de 'Garant' producten. Dit geldt niet voor groenten en fruit in de 'Speciaal' categorie. Die zijn vaak goedkoper dan uw supermarkt omdat we direct van de bron leveren. 


Vershuys | Exclusief
Exclusief geselecteerde producten die u nauwelijks elders kunt verkrijgen met een exclusieve smaak, beleving, afkomst en dito prijs.

Welke houdbaarheidsdata?

Uw zuivelproducten worden altijd geleverd met de langste houdbaarheidsdatum, zodat u gemakkelijk de week doorkomt. Let op dat THT niet betekent dat het product na de houdbaarheidsdatum niet gegeten meer mag worden. Al ons gevogelte, vlees, vis en vleeswaren komt rechtstreeks van de slager of visboer: Slagerij Geertsen (NL varkensvlees), Slagerij Benders (NL en Ierse vleeswaren, Bio+ en rund), Poelier Hendriks (NL en buitenlands wild en NL gevogelte) en Smit Vis (voornamelijk NL viswaren).

Handgesneden en folieverpakt
Alles wordt met de hand gesneden voor echte vakkwaliteit en dat proeft u. De producten worden niet gasverpakt zoals in de supermarkt, maar foliegewikkeld zoals u van elke echte vakslager mag verwachten. Dit betekent dat u uw vlees maximaal 2 tot 3 dagen - en uw vleeswaren wel langer - kunt bewaren in uw koelkast. Wilt u vlees of vis later in de week eten, stop ze dan direct bij verslevering in uw vriezer.

Wist u dat u vers brood en krokant brood van de ambachtelijke bakker (ook stokbrood, harde broodjes etc.) ook perfect kunt invriezen en weer een uurtje tevoren ontdooien voor een heerlijke versbeleving op de dag van consumptie?  

Waarom komt Vershuys altijd verser bij u thuis?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel gemakkelijk:

Vershuys proces versus supermarkt

Alles wat u voor 11 uur bestelt, komt dezelfde dag vers via ons unieke logistieke systeem vers van het land, uit de kas en direct van onze erkende versproducenten zonder extra tussenschakels zoals tussenhandel, inkooporganisaties en supermarkten. Uw versbestelling wordt de volgende dag dus ultra-vers op uw voorkeurstijdstip geleverd. 

Een supermarkt is daarentegen ingericht op grootschalige logistiek, met tussenhandel, opslag en diverse voorraden. Dit gaat tevens gepaard met de nodige temperatuurswisselingen die de versheid van een product niet ten goede komen. Een feit is dat u in de supermarkt gemiddeld altijd producten van onbekende producenten grijpt die gemiddeld 9 dagen reeds onderweg zijn. 

De producten in de supermarkt worden betast door vele handen en uitgestald onder ongunstige omstandigheden: met elke factor twee langere uitstalling onder licht en warmte gaan al weer de helft van de mineralen en vitaminen verloren voordat de producten goed en wel in huis liggen. Daar wilt u ze eigenlijk nog minimaal 5 dagen vers kunnen bewaren tot consumptie.

Dus verser is gezonder én lekkerder!
>> Lees meer: Boodschappen doen een gek fenomeen

Waarom is Vershuys niet duurder dan de supermarkt?

Het antwoord op deze vraag is ook eenvoudig: Vershuys doet direct zaken met de versproducent zelf, onze erkende versproducenten. Hierdoor wordt heel veel bespaard in logistiek en onnodige derving. De tussenhandel die ook verdient op uw inkopen en de extra verpakking is er tussenuit en dat merkt u direct in uw portemonnee op Vershuys.com. Met onze versaanbiedingen zijn we vaak goedkoper dan de supermarkt en kunnen we gemakkelijk mee met prijsstunters zoals Lidl, met zeker zo goede kwaliteit vers van eigen regio.

Met Vershuys.com heeft u op de overige boodschappen elke week exact dezelfde prijs als uw supermarkt (PLUS Benders) en profiteert u elke week van eigen extra (vers)aanbiedingen, die u elders niet vindt.

artikel#prijs
minimaal order bedrag€ 25,00
uw korting
totaal
naar kassa boodschappenlijst

Powered by: Red Square Software Foxxl

top