• Aanbiedingen
 • *Nieuw*
 • Groenten
 • Fruit
 • Brood & banket
 • Kaas & broodbeleg
 • Zuivel & ijs
 • Vlees, vis & vega
 • Dranken & sappen
 • Eetgemak
 • Alle boodschappen
 • Cadeaus & zo
 • Streekmarkt

Kinderen voorop

Vershuys organiseert diverse activiteiten voor kinderen met haar Versproducenten en Verspunten. Zo zijn bijvoorbeeld onze Verspunten zo gekozen dat kinderen kunnen spelen en leren. Bij Vershuys gaan kinderen voorop.

Vershuys hofleverancier van SchoolGruiten en EU-Schoolfruit

Vershuys is vanaf 2009 door de GGD’s van Noord- en Zuid-Limburg verkozen tot hofleverancier van de zogenaamde SchoolGruiten; een gratis fruit- en groentemoment voor de schoolgaande jeugd dat tweemaal per week op school wordt aangeboden.

Sindsdien levert Vershuys.com nu jaarlijks ca. 12.000 kinderen schoolfruit. De redenen om voor Vershuys te kiezen waren legio: zoals een aanspreekpunt voor logistiek en kwaliteit, de regionale band van Vershuys met diverse Limburgse en Brabantse versproducenten, de mogelijkheid van Vershuys om ook naschoolse opvangactiviteiten zoals kooklessen te kunnen organiseren, het feit dat Vershuys de hoeveelheden precies op de klassen levert, zodat de leerkrachten de SchoolGruiten niet meer per klas hoeven te verdelen. Als laatste levert Vershuys achter elke SchoolGruit een leuk stukje lesinformatie mee over de afkomst en de eetmogelijkheden van elk versproduct.
Aan het eind van elk jaarprogramma vinden evaluatiegesprekken plaats op alle scholen. De reacties op onze service en kwaliteit van het product zijn elke keer bijzonder positief en we scoorden nog nooit onder de 8,3!

EU-Schoolfruit

Vershuys.com is tevens geregistreerd leverancier van EU-Schoolfruit. U kunt ook uw school ook inschrijven via http://www.euschoolfruit.nl. Let op: Voor elk schooljaar geldt een maximum van ongeveer 800 scholen. Wanneer dit aantal bereikt is, zullen scholen doorgeschoven worden naar komend schooljaar. Dus meldt u vroeg genoeg aan.

De Gezonde Schoolkantine

Vershuys.com levert voor diverse sportverenigingen en schoolkantines pure en gezonde verswaren uit de regio. Wilt u vrijblijvend advies hoe u uw kantine een gezondere balans kunt geven? Neem dan contact op met ons servicecentrum.

Bekijk HIER nog meer versservices voor scholen en bedrijven.

Kleurplaat

Krijg hier je eigen Vershuys kleurplaat. Niets is lekkerder dan echte producten van buiten en van de boer.

Reactie van een van de leerkrachten

From: Chantal Augustus 
To: Arthur van Bergen
Subject: RE: SchoolGruiten

Hallo Vershuys,

Het is een geweldig project.
Bij mij in de klas was een leerling die geen tomaatjes wou. Maar toen iedereen riep dat ze zo lekker waren, vroeg hij of hij ook een tomaat mocht proeven.
Hij vond het heerlijk! Zo zie je maar. Kinderen die het niet lusten gaan toch proeven. En elke leerkracht kan een leuk verhaal over de smaak, de afkomst en de teler van het product vertellen. De hogere klassen hingen aan hun lippen.
Vooral bij de kleuters besteden ze veel aandacht aan het aanbieden van de porties. Ze snijden de appels in vieren, schillen de appels en laten appels ook met schil. Mogen ze proeven hoe het smaakt. Eén leerkracht gaat zelfs appelmoes maken met de overgebleven appels.

Dat is toch geweldig!!!

Groetjes,

Chantal

Contact Vershuys.com

Neem hier contact op, wanneer u denkt dat Vershuys ook iets voor uw school, kinderopvang, peuterspeelzaal of anders kan betekenen.

 

artikel#prijs
minimaal order bedrag€ 25,00
uw korting
totaal
naar kassa boodschappenlijst


Onze laatste klantscore:


Klik op 't cijfer voor recente klantreacties

Powered by: Red Square Software Foxxl

top