• Aanbiedingen
 • *Nieuw*
 • Groenten
 • Fruit
 • Brood & banket
 • Kaas & broodbeleg
 • Zuivel & ijs
 • Vlees, vis & vega
 • Dranken & sappen
 • Eetgemak
 • Alle boodschappen
 • Cadeaus & zo
 • Streekmarkt

Uw boodschappen op de zaak bezorgd: 100% vers,
10-15% goedkoper

Hoe kunnen onze bedrijfsboodschappen direct op de zaak bezorgd worden? Is het zo lastig gezond en lekker vers fruit op de werkplek te hebben liggen? Kunnen we niet snel wat leuke cadeautjes voor medewerkers of klanten bestellen? Hoe besparen we minimaal 10-15% op onze groothandelsprijzen en eventuele bezorgkosten? Kan de maaltijd voor de avonddienst niet gezonder? Ik zoek een lekkere lunch of koffieontvangst met luxe gebak ...

Herkent u deze vragen?

Met Vershuys.com regelt u het allemaal online in een paar minuten!


 

Get Adobe Flash player

Waarom Vershuys.com?

  Dagvers uit eigen regio
  Álle boodschappen
  Supermarktprijzen
  Op elk adres bezorgd, gemiddeld voor € 3,95
  Boodschappen doen in 3 minuten!  
  Honderden tevreden bedrijfsklanten ...

Heerlijk toch!


<- Start hier links in het krijtbord met uw bestelling (prijzen incl. BTW)
     en vul hier het formulier in voor:
     aanvraag op rekening of incasso-betaling op Vershuys.com

 

Extra voordelen van Vershuys.com

Snel bestellen via uw eigen bedrijfsboodschappenlijsten

U - maar ook uw collega's - kunnen snel en gemakkelijk op Vershuys.com bestellen met uw eigen samengestelde boodschappenlijst(jes) met favoriete artikelen die u wekelijks of bij speciale gelegenheden afneemt.

Uiteraard ontvangt u direct digitaal overzichtelijke PDF-facturen, met eventueel een extra CC-kopie voor uw administratie. De beleving dat een groothandel voordeliger is, is veelal gebaseerd op de exclusieve BTW-prijs en is sinds de 'prijzenoorlog' een echte misvatting; u bespaart met Vershuys.com snel 10-15%.

Wachten is niet nodig

U krijgt de dag vóór uw bezorgdag altijd een bezorgtijdsvenster van maximaal een uur terug per e-mail en SMS, binnen uw gekozen dag en tijdsvenster. U weet de dag tevoren dus precies wanneer wij aankomen, zodat u morgen perfect kunt inplannen zonder te wachten en tijd te verliezen.
 

Altijd beste houdbaarheidsdatum

Omdat we direct van de versbron bestellen, krijgt u altijd de beste houdbaarheid voor al uw verswaren. Brood is ovenvers, zuivel heeft de langste THT en ons fruit blijft ook onder kamertemperatuur heerlijk knapperig. Lees hier meer over onze versproducenten

Grote voorraden niet nodig

Wij leveren artikelen per stuk en per colli wanneer u meer bestelt. Dus er is geen noodzaak grote hoeveelheden af te nemen met onze uiterst lage bezorgkosten en inpakkosten van gemiddeld € 3,95. Voor ingenomen statiegeldflessen/kratten, ontvangt u automatisch een elektronische waardecoupon.

Enkele Vershuys.com bedrijfsklanten

Nog meer versdiensten van Verhuys.com

Vershuys laat u met onderstaande diensten zien dat u de gezonde balans gemakkelijk terug kunt brengen in uw organisatie.

Vers fruit op de werkplek
Een gezond tussendoortje op de werkplek voor werknemers en klanten. Prachtig gepresenteerd in fruitschalen met vers fruit, elke werkdag. Een visitekaartje voor uw bedrijf. Of u bestelt het fruit eenvoudig mee in uw wekelijkse boodschappenbestelling op Vershuys.com.
Vraag HIER onze GRATIS Werkfruit-schaal
'op de proef' aan.Boodschappenbezorgservice
U biedt medewerkers de mogelijkheid op het werk hun complete wekelijkse boodschappen te laten bezorgen. Dat is pas uw medewerkers ontzorgen. Uw medewerker blijft dan nog graag een half uurtje extra.
Neem contact met ons op voor een GRATIS boodschappenafhaalpunt op uw bedrijf.


Vers-ontbijt, -lunch of -maaltijd
Samen ontbijten en lunchen met kraakvers brood van de echte bakker. In een ontspannen sfeer zelf de verse broodjes smeren en beleggen met de lekkerste verse kaas en vleeswaren, aangevuld met vers fruit, salades en vruchtendranken. Investeren in elkaar met prachtige regionale producten dat is het idee. En vaak financieel aantrekkelijker dan elk ander alternatief. Ook heerlijke kant-en-klare versmaaltijden behoren tot ons assortiment, vooral voor uw avondwerkers.
Stel HIER uw eigen verslunch samen of neem
direct contact op met ons servicecentrum.Cadeaupakketten (streek, fruit en meer)
Wilt u uw werknemer verrassen omdat hij een prima prestatie heeft geleverd ofzich al jaren uitstekend inzet voor uw organisatie? Of wilt u uw relatie bedanken voor de plezierige samenwerking, waar dan ook bezorgd? Bij Vershuys.com bent u aan het juiste adres.
Stel HIER uw eigen cadeaupakket samen of neem
direct contact op met ons servicecentrum.Beste verswaren voor bezoek, evenement of restaurant
Omdat Vershuys rechtstreeks van de versproducent levert, zonder tussenschakels, zijn de producten echt verser. Dat betekent gezonder, langer houdbaar en lekkerder. Een aanwinst voor uw restaurant, kantine of kookevents. U kunt ook het beste patisserie en gebak op elke dag en tijdstip topvers door ons laten bezorgen op het moment dat uw bezoek er is. Eventueel gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo of slogan. Voor een extra persoonlijke en duurzame uitstraling.

Lees hier bijvoorbeeld waarom PTC+ voor Vershuys.com heeft gekozen.

Opname winnende bedrijfspitch Secretary Business Days Brabanthallen Den Bosch 2011 en meer informatie over onze prijzen op BKD Zuid: 

artikel#prijs
minimaal order bedrag€ 25,00
uw korting
totaal
naar kassa boodschappenlijst


Onze laatste klantscore:


Klik op 't cijfer voor recente klantreacties

Powered by: Red Square Software Foxxl

top