• Aanbiedingen
 • *Nieuw*
 • Groenten
 • Fruit
 • Brood & banket
 • Kaas & broodbeleg
 • Zuivel & ijs
 • Vlees, vis & vega
 • Dranken & sappen
 • Eetgemak
 • Alle boodschappen
 • Cadeaus & zo
 • Streekmarkt

Waarom Vershuys?

Van Enckevort Aardbeien - Maria en Huub

Van Enckevort Aardbeien is een familiebedrijf aan de Americaanseweg in Kronenberg, waar de smaakvolle aardbeien al meer dan 50 jaar onder glas groeien. Maria en Huub telen met passie en volledige toewijding als derde generatie Van Enckevort Aardbeien. Sinds 2012 telen ze als eerste in Nederland het ras Capri.

Een aardbei vol van smaak, prikkelend fris-zoet die waarde toevoegt aan elk gerecht. Van groot tot klein in een doosje. Stralend rood en stevig van structuur. Maria en Huub telen Van Enckevort Aardbeien  met oog voor mens en natuur zo duurzaam en biologisch mogelijk. Duurzame relaties, goede werkomstandigheden, korte lijnen, eerlijk en prettig werken zijn voor Maria en Huub erg belangrijk.

Van Enckevort Aardbeien in de Telegraaf

Lees hier het artikel van Van Enckevort Aardbeien als lekkerste Aardbei van Nederland.

Direct online thuis bestellen

Bestel hier Van Enckevort Aardbeien online.

Logo

Ons beeldmerk rechtsboven laat zien dat de aardbei verbonden is met de natuur: de elementen water, aarde, lucht en vuur. Die elementen zijn zichtbaar gemaakt in de gekleurde stralen rondom de aardbei. De aardbei laat ook zien dat het eten ervan een belevenis is. Kleur, natuurkracht, frisheid, een stralende aardbei. Dat is wat u proeft!

 

Teelt

Van Enckevort aardbeien groeien onder glas. We telen het nieuwe ras Capri als enige telers in Nederland . De Capri-aardbeien oogsten we vrijwel doorlopend vanaf eind maart tot half november.

Onze aardbeiplanten staan niet op de grond, maar in containers op teeltgoten. Dit is prettig bij het plukken: we kunnen de aardbeien staand oogsten. Hommels en bijen bestuiven de witte bloemen die in de planten worden aangelegd. Ziekten en plagen in de kas voorkomen we met natuurlijke vijanden. Door het gebruik van vangplaten weten we welke parasieten in de kas leven. En kunnen we bepalen welke natuurlijke vijanden we inzetten, in welke mate.

Met grondstoffen en energie gaan we zorgvuldig om. Toegediende plantenvoeding die de planten niet gebruiken, wordt verzameld, gezuiverd en hergebruikt. CO2 die vrijkomt bij verwarming van de kas wordt opgevangen en in de kas gebracht. Goed voor de planten, want die groeien ervan. Goed voor het milieu, dat geen last heeft van CO2 -uitstoot!
 

 

Doelstelling

Samen werken met trots aan een kwaliteitsproduct om van te genieten voor jong en oud. Daar streven Maria en Huub naar in hun bedrijf. Het koesteren van de plant dit geeft ze een gevoel van rijkdom. Rijkdom die je proeft, ruikt en voelt in de vrucht. Laat uw zintuigen prikkelen met de Van Enckevort Aardbeien.

Van Enckevort Aardbeien  zijn niet alleen lekker, maar zitten boordevol vitaminen en mineralen. Van de rest aardbeien maakt Maria huisgemaakte aardbeienjam, gelei, saus en sap. De zonnepanelen geplaatst op het bedrijf zorgen voor de energie die nodig is bij de bereiding van de huisgemaakte producten. Zo duurzaam mogelijk.

Contactgegevens & aardbei-automaat

Van Enckevort Aardbeien
Americaanseweg 43
5976 ND Kronenberg
T 06-21566110
I www.enckevortaardbei.nl 
 

 artikel#prijs
minimaal order bedrag€ 25,00
uw korting
totaal
naar kassa boodschappenlijst

Powered by: Red Square Software Foxxl

top